A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Буської міської ради"

Практичний семінар, професійна спільнота практичних психологів та соціальних педагогів Буської ТГ

Дата: 15.02.2024 15:04
Кількість переглядів: 15

Планове засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів Буської ТГ відбулося сьогодні, 08.02.2024р., у Буському ЗЗСО І – ІІІ ст. № 2. Розпочали ми роботу із знайомства з Буським молодіжним Центром.

Практичний семінар, такою була форма проведення нашого засідання. Колеги ділилися досвідом роботи, здобутками та практичними вправами. Зокрема, Марія Василик, соціальний педагог ( Буський ЗЗСО – Гімназія ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка) розповіла про особливості роботи соціального педагога у ЗЗСО, поділилася корисним за стосунком та запропонувала практичну вправу. Галина Момотко , практичний психолог ( Новомилятинський ЗЗСО І – ІІІ ст.) запропонувала дуже важливу та актуальну тему – формування у школярів здорового способу життя як запоруки розвитку суспільно – активної особистості.

Психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників та керівник спільноти практичних психологів та соціальних педагогів для підбиття підсумків та самоаналізу запропонувала техніку « 5 пальців» ( автор Бодо Шефер). Це і стало рефлексією нашого засідання.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора